Suunnittelu

Rakennussuunnittelu

Despro Oy – Sisustus: TILAKO
Suunnittelupalvelut

Rakennussuunnittelu

Yksilöllisiä ratkaisuja.
Aidosti omannäköinen koti syntyy yksilöllisistä näkemyksistä, talon tyylistä, tilaratkaisuista ja monista muista erityistoiveista.

Tutustu suunnitteluhinnastoomme ⟶

Jetta-Talo Pirkanmaa Talopaketti

Talopaketin ei tarvitse olla vain mallistosta suoraan valittu talomalli. Meillä omakotitalon suunnittelu alkaa aina asiakkaan toiveiden kartoittamisella eli voit tulla meille vaikka paperille piirretyn idean, netistä löydetyn kuvan tai itselle jo valmiiksi sopivan mallin kanssa.

Suunnitteluvaiheessa huomioidaan tontin sekä ympäristön asettamat vaatimukset ja suunnittelijamme pyrkivätkin aina käymään tontilla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen luonnoskuvien tekemistä, jotta talosta saadaan mahdollisimman hyvin ympäristöönsä sopiva.

Kokonaisvaltaisesti paras lopputulos saadaan kun pääsuunnittelijamme ja vastaava mestarimme on mukana jo luonnosvaiheessa.
Näin varmistutaan siitä että projektin kokonaiskuva säilyy ja saamme jo luonnosvaiheessa hyvän kuvan rakennusprojektin kustannustehokkuudesta ja toteuttamiskelpoisuudesta.

Luonnossuunnitelmat

– Asemapiirrokset
– Julkisivukuvat
– Pohjapiirrokset

Rakennuslupakuvat

– Asemakuvat
– Julkisivukuvat
– Pohjakuvat
– Leikkauskuvat

Luonnoskuvien hyväksymisen jälkeen suunnittelijamme siirtyvät lupakuvien eli pääkuvien piirtämiseen. Rakennuslupakuvat tarvitaan rakennuslupaa haettaessa hakemuksen liitteiksi. Pääsuunnittelijamme tarkastaa valmiit lupakuvat ennen niiden lähettämistä rakennusvalvontaan.

Valmiiden rakennuslupakuvien pohjalta voidaan laatia projektin muut suunnitelmat rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelijan toimesta.

Lisätietoa pääsuunnittelijan palveluista ⟶